Mijn tweede leven op Onlyfans

Mijn tweede leven op Onlyfans

—ENGLISH BELOW—

Heb jij altijd al eens gedacht om een Onlyfans te beginnen, maar weet je niet goed hoe? En waarom duiken er zoveel nieuwe Onlyfans profielen op de laatste maanden?

Hoi, ik ben Bart! Sinds 2021/ 2022 ben ik, als Bart_Shoots, begonnen met Twitter en Onlyfans. In de komende weken ga ik jullie meenemen in mijn leven als content creator op Onlyfans (en dus X/ Twitter). Sinds een jaar draag ik ook een steentje bij aan de stichting Seksworks om het beeld binnen sekswerk te positiveren. Daarom geef ik graag jullie als sekswerkers, maar ook mensen die niet in de business werken, een inkijkje in mijn ervaring.

In de blogs zal ik jullie tips geven over het starten van Onlyfans op een persoonlijke manier. Ik ga vertellen wat ik heb meegemaakt, wat mijn positieve ervaringen zijn, maar ook wat de keerzijde is. Heel eerlijk en open zal ik dat aan jullie vertellen. En oh ja, heb je vragen aan me, dan kan je die altijd stellen via ons contact mailadres (of direct aan mij op bartshoots@outlook.com).

Komende weken zal het gaan over het starten van een Onlyfans, het promoten ervan, welke kanalen je kan gebruiken, op welke manier je meer volgers kunt krijgen en hoe je kan samenwerken met andere creators. Soms heel direct en treffend en soms erg kritisch, zodat jullie duidelijk weten wat er gaande is. Voor mij is dat een enorme verandering in mijn leven geweest. Ik heb gaandeweg die keuze pas gemaakt en toen ik over mijn schouder keek, was er al aardig wat gebeurd. Nog geen spijt, maar welke dag scherp opletten wat voor mij en anderen werkt. Daarover natuurlijk de komende weken veel meer!

Volg deze blog dus als je meer wilt weten over Onlyfans, gewoon nieuwsgierig bent wat ik meemaak in deze wereld of altijd al iets hebt willen bijverdienen, maar je niet goed weet hoe!

Dus; we zien elkaar bij de volgende!

Bart Shoots

 

—ENGLISH—

My second life on Onlyfans

Did you think about starting an Onlyfans account, but don’t really know how to approach it? And why are there so many new OF profiles popping up in the recent months?

Hi, I’m Bart. Since 2021/2022 I, as Bart_Shoots started my journey with Twitter and Onlyfans. For a year now, I have also contributed to the Sexworks foundation to give working in the sex industry a more positive image. That’s why I want to give you, as sex workers, but also people who don’t work in the industry, an insight into my experience. In the upcoming weeks I will give you a glimpse into my life as a content creator on Onlyfans (and also X/Twitter). 

In the blog posts I will give you some personal tips on how to start an Onlyfans account. I’m going to tell you what I’ve been through, the good, but also the bad sides of the experience. I will tell you all of it with complete openness and honesty. And of course, if you have any questions for me, you can ask them through our contact email, or directly to mine at bartshoots@outlook.com

In the upcoming weeks we will talk about starting an Onlyfans account, promoting it, which platforms to use for it, how to get your followers and how you can collaborate with other creators. Sometimes I will be brutally honest and sometimes very critical, so you know what’s going on, no bs. Starting all of this was a huge change in my life. I slowly started going into this direction and making a choice and as I just looked over my shoulder, quite a bit already happened. No regrets so far, but still I pay close attention to what works for me and for others, and we will talk all about it in the upcoming weeks!

So stay tuned if you want to know more about Onlyfans, make some extra money, but don’t know how or if you are just curious about my experience in this world.

See you next time!
Bart ShootsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *