PEEP SHOW HOES OP ROZE MAANDAG!

PEEP SHOW HOES OP ROZE MAANDAG!

De Peep Show Hoes is een feestelijke mix van kunst, design, theater en activisme…
op wielen!

Stel je voor, een mooie stripclub op jouw feest, festival of event. Heb je vragen, bel, sms of app Misha: 0031 6 1530 3381.

Wil je de Peep Show Hoes al eens bezoeken? Ze staan dit jaar op Roze maandag in Tilburg! Je vindt de Peep Show op het Piusplein!

We zijn er trots op dat we dit jaar op Roze maandag in Tilburg staan, samen met Stichting Klankbordgroep Seksworks!

De geschiedenis van de Peep Show Hoes:

Maggie Saunders (Striptopia) en Mischa Tydeman  (SAVE en Wild Thing)  bouwden een peepshow op wielen in 2020. Zij hebben deze mobiele werkplek door verschillende voormalige Rosse buurten gesjouwd. Tijdens de pandemie sloten seks- en stripclubs sloten en veel zijn daarna nooit meer opengegaan. Sekswerkers werd verboden te werken. En ook al betaalden sekswerkers belasting, ze kregen géén coronanoodsteun van de overheid. Ze hadden nergens recht op. (dan misschien hier: Lees verder met een linkje naar deze pagina: https://wildthing.amsterdam/blog/)

Sekswerk zal niet verdwijnen als het verboden wordt, het verdwijnt alleen uit het zicht. Legaal werkende sekswerkers de illegaliteit in te jagen, vergroot het stigma op sekswerkers, hoeren, sletten en snollen en iederéén die zich niet houdt aan de heersende seksuele moraal! Zichtbaarheid van sekswerkers leidt tot normalisering, en tot meer acceptatie voor seksuele diversiteit. Zodat álle mensen, wij allemaal ons vrij voelen om openlijk te zijn, wie of wát we ook zijn.

De Peep Show Hoes worden financieel gesteund door Mama Cash en SWAD

De Peep Show Hoes op Roze Maandag is een samenwerking met:

Misha: https://wildthing.amsterdam/peepshow-op-wielen/
Maggie: http://www.maggiesaunders.nl/peepshow.html
Seksworks: https://www.seksworks.nl/
SAVE: https://savesexworkersrights.nl/

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *